SIGUES HISTORIADOR PER UN DIA. VINE I DESCOBREIX LA HISTÒRIA!

22-Mayo-2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El mes de juny ja s’aproxima i això vol dir que ja està pròxima un nova convocatòria de Sigues historiador per un dia. Vine i descobreix la història!; una activitat de clàssica de la Regidoria i el Servei Municipal de Patrimoni Cultural. En aquesta nova edició, les xiquetes i els xiquets d’entre 4 i 9 anys podran conèixer el passat d’una manera didàctica i lúdica mitjançant la realització de dos tallers:

  • Artistes en la prehistòria. Els participants realitzaran un motiu d’art rupestre, escollit d’un ampli catàleg que els servirà de guia. Aquests motius seran realitzats sobre suro i una vegada acabats es penjaran als murs de la cova feta en paper. A més, els participants podran emportar-se a casa el seu motiu prehistòric.
  • Mosaic romà. Els mosaics eren per als romans un element decoratiu elaborat amb xicotetes peces anomenades tessel·les. Els i les participants en aquest taller realitzaran el seu propi mosaic a partir reproduccions i fitxes explicatives de models representatius.

Una vegada més els tallers seran GRATUÏTS i es desenvoluparan al Castell de Castalla. El dissabte 15 de juny de 18:00 a 19:00 hores (taller d’artistes en la prehistòria), i de 19:15 a 20:15 hores (taller de construcció del mosaic romà).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Totes les persones interessades a participar en aquestes divertides activitats s’hauran d’inscriure en el nombre de telèfon 669743440 (Juan Antonio). La inscripció també podrà fer-se per correu electrònic (patrimoniocultural@castalla.org). En ambdós casos s’indicarà el nom i cognoms dels xiquets i les xiquetes participants, l’edat, el taller escollit, i un nombre de telèfon de contacte. La inscripció serà necessària perquè el nombre màxim de participants per torn serà de 30. A més, les xiquetes i els xiquets hauran d’estar acompanyats per un adult.

Vos esperem!

PD: Ací vos deixem l’enllaç a la resolució del Consell Valencià de Cultura sobre la complementació del castell i les muralles de Castalla com bé d’interès cultural, de la qual ja vos hem parlat en entrades anteriors.

Los comentarios están cerrados.

Agenda

Próximos eventos

  • No hay eventos
Contacto 96 656 08 10 info@castalla.org
Redes sociales