Projecte educatiu “Creant Vincles”

15-Mayo-2014

Gràcies a la valuosa col·laboració de l’Ajuntament de Castalla, concretament per part de la Regidoria de Medi Ambient a càrrec de Wenceslao Garcimartín, s’ha posat en marxa el taller d’educació canina “Creant Vincles”, realitzat per l’educador canino Pablo Bañón Varó.

Aquest és un projecte educatiu dirigit a persones de totes les edats. Es centra en el desenvolupament d’una sèrie d’activitats que comprenen jocs i dinàmiques grupals, projecció de vídeos el contingut dels quals girarà en torn a les relacions de les persones amb els gossos.

Amb aquest projecte es pretén dotar d’habilitats a les persones perquè aprenguen a relacionar-se d’una manera sana i segura amb els gossos i d’aquesta forma siguen capaços de tindre una bona relació amb aquest animalets. Entenem per bona relació aquella en la que es té en compte la naturalesa de l’animal, les seues característiques, educació i la seua vida emocional. Coneixent-los aprendreu a respectar-les.

Aquestes activitats – sense pretendre ser teràpia – sovint tenen els mateixos beneficis físics i psicològics que la teràpia assistida i tenen moltes aplicacions similars.

Es pot descriure la teràpia de joc com una oportunitat que es brinda als participants a experimentar el creixement emocional baix les circumstàncies més favorables.

A més a més, a través del joc – el seu medi natural per expressar-se – els joves tenen la possibilitat de manifestar els seus sentiments acumulats de tensió, frustració, inseguretat, agressivitat, por, confusió, etc. Així comencen a potenciar els seus recursos interiors per convertir-se en éssers humans independents, a pensar per si mateixos, a prendre les seues pròpies decisions, a madurar psicològicament per així configurar la seua pròpia individualitat.

Los comentarios están cerrados.

Agenda

Próximos eventos

Contacto 96 656 08 10 info@castalla.org
Redes sociales