REESTRENO DEL MUSICAL “LECTURES ARRISCADES” DELS ALUMNES DEL COL·LEGI MARÍA ASUNTA

30-Octubre-2013

El passat dia 11 i 12 d’Octubre, els alumnes i exalumnes del Col·legi María Asunta de Castalla, reestrenaren en l’auditori de Castalla, el musical “ Lectures Arriscades”. Una producció original, on l’espectacle ha estat realitzat enterament des del col·legi: cançons originals i tocades en directe, la història, les coreografies, l’atrezo, els decorats, etcètera.

De nou es va poder gaudir de bona música, amb ritmes des de la salsa fins al reggae, tot açò amb grans músics. Un gran espectacle que va unir la màgia de la música amb els llibres. Un gran èxit, tenim una gran pedrera d’actors i actrius a Castalla. Enhorabona pel vostre treball!

 

Los comentarios están cerrados.

Agenda

Próximos eventos

Contacto 96 656 08 10 info@castalla.org
Redes sociales