COMUNICAT DE PREMSA

29-Enero-2013

Convocatòria a associacions i ciutadans per a la creació del Consell de Participació Ciutadana a l’Ajuntament de Castalla

La primera reunió preparatòria es celebrarà el dimarts 12 de febrer a les 20:00 hores a la Casa de Cultura

Amb la finalitat d’afavorir i impulsar la participació en la gestió de la Corporació dels ciutadans i de les associacions en els afers municipals, l’Ajuntament de Castalla ha acordat la creació del CONSELL DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA.

El Consell estarà integrat per un representant de cada associació legalment constituïda amb seu social a Castalla un representant de cada formació política amb representació municipal i per l’Alcaldessa. Entre les seues atribucions destaquen debatre i emetre dictamens sobre la gestió municipal, el Pla General d’Ordenació Urbana i els Pressupostos Generals.

Per a poder constituir aquest organ amb la màxima participació de tots els agents socials implicats, l’Ajuntament convoca a ciutadans i a totes les associacions a una primera reunió, prevista per al dia 12 de febrer, dimarts, a les 20:00 hores a la Casa de Cultura, en la que s’exposaràn els objectius i les funcions del Consell de Participació Ciutadana.

Los comentarios están cerrados.

Agenda

Próximos eventos

Contacto 96 656 08 10 info@castalla.org
Redes sociales