PROJECTE DE DIAGNÒSTIC PER A LA REVITALITZACIÓ SOCIAL DEL CENTRE HISTÒRIC DE CASTALLA

28-Febrero-2013

L’Associació d’Amics i Veïns del Centre Històric, juntament amb l’empresa monoD estudio i l’Ajuntament, van signar el 27 de Febrer el començament del projecte participatiu, per a la revitalització i rehabilitació del CHC. Aquest projecte marca l’inici del treball que l’Associació ha estat demandant desde fa anys i és un dels punts principals que forma part del consens signat per tots els partits polítics en el 2011.

La revitalització del Centre Històric, constitueix un dels més importants projectes del programa electoral dels partits que hui integren l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Castalla, PSOE i BLOC, que comença a materialitzar-se en aquesta primera fase de treball, acordada després de diversos contactes entre l’Associació d’Amics i Veïns del Centre Històric i l’Ajuntament mateix, per a dignificar la principal senya d’identitat de la localitat.

El procés de participació ciutadana per a la revitalització del Centre Històric de Castalla, comprén quatre fases on s’aniràn incorporant les dades i informació, resultat dels diversos tallers realitzats per l’equip coordinador juntament amb els grups socials locals, els tècnics i la comissió de seguiment.

Les quatre fases són: la fase de diagnòstic, la fase de formació, la fase de propostes i els resultats. Totes componen els passos necessaris per a dur a terme un pla ciutadà de revitalització. Cadascuna d’elles depèn de les altres i totes depenen de la participació ciutadana.

Aquest començament estarà marcat per la fase primera de diagnòstic, pressupostat en 10.000 euros, on es realitzaràn anàlisis tècnics a nivells urbà, social i econòmic per a establir una caracterització del sistema urbà en què s’integra el procés. Conèixer la seua situació actual, les seues necessitats aixina com les seues potencialitats mitjançant tècniques d’investigació que combinen participació amb informació. Tots els resultats d’aquest diagnòstic assenyalaràn els primers passos a seguir per a la realització de les fases posteriors i la creació d’un pla de rehabilitació i revitalització que té com a base la participació de la ciutadania.

Los comentarios están cerrados.

Agenda

Próximos eventos

  • No hay eventos
Contacto 96 656 08 10 info@castalla.org
Redes sociales