SIGUES HISTORIADOR PER UN DIA. VINE I DESCOBREIX LA HISTÒRIA!

22-Mayo-2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El mes de juny ja s’aproxima i això vol dir que ja està pròxima un nova convocatòria de Sigues historiador per un dia. Vine i descobreix la història!; una activitat de clàssica de la Regidoria i el Servei Municipal de Patrimoni Cultural. En aquesta nova edició, les xiquetes i els xiquets d’entre 4 i 9 anys podran conèixer el passat d’una manera didàctica i lúdica mitjançant la realització de dos tallers:

  • Artistes en la prehistòria. Els participants realitzaran un motiu d’art rupestre, escollit d’un ampli catàleg que els servirà de guia. Aquests motius seran realitzats sobre suro i una vegada acabats es penjaran als murs de la cova feta en paper. A més, els participants podran emportar-se a casa el seu motiu prehistòric.
  • Mosaic romà. Els mosaics eren per als romans un element decoratiu elaborat amb xicotetes peces anomenades tessel·les. Els i les participants en aquest taller realitzaran el seu propi mosaic a partir reproduccions i fitxes explicatives de models representatius.

Una vegada més els tallers seran GRATUÏTS i es desenvoluparan al Castell de Castalla. El dissabte 15 de juny de 18:00 a 19:00 hores (taller d’artistes en la prehistòria), i de 19:15 a 20:15 hores (taller de construcció del mosaic romà).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Totes les persones interessades a participar en aquestes divertides activitats s’hauran d’inscriure en el nombre de telèfon 669743440 (Juan Antonio). La inscripció també podrà fer-se per correu electrònic (patrimoniocultural@castalla.org). En ambdós casos s’indicarà el nom i cognoms dels xiquets i les xiquetes participants, l’edat, el taller escollit, i un nombre de telèfon de contacte. La inscripció serà necessària perquè el nombre màxim de participants per torn serà de 30. A més, les xiquetes i els xiquets hauran d’estar acompanyats per un adult.

Vos esperem!

PD: Ací vos deixem l’enllaç a la resolució del Consell Valencià de Cultura sobre la complementació del castell i les muralles de Castalla com bé d’interès cultural, de la qual ja vos hem parlat en entrades anteriors.

Los comentarios están cerrados.

Agenda

Próximos eventos

Contacto 96 656 08 10 info@castalla.org
Redes sociales