Festa Final de Curs EPA

21-Junio-2013

Ahir 20 de juny el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes de Castalla celebrà la festa de final de curs. Agraïm a l´alcalde Juan Antonio Candela, a la regidora d´Educació, Neida Merlos i al regidor d´Indústria, Comerç, Noves Tecnologies i Comunciació, Ramiro Prats per la seua assistència.

Volem informar-vos que en breu es publicarà l´oferta educativa per al curs 2013-14, així com l´horari dels cursos i la matrícula. La formació que oferix el centre és :

Alfabetització (ensenyar a llegir i escriure), Educació Bàsica General, Primer de Graduat en Secundària, Preparació per a les Proves Lliures de Graduat en Secundària, Valencià Junta Qualificadora (inicial, elemental i mitjà), Castellà per a estrangers (inicial i bàsic), Anglés ( diversos nivells), Informàtica i la novetat per al proper curs és Alemany.

Los comentarios están cerrados.

Agenda

Próximos eventos

  • No hay eventos
Contacto 96 656 08 10 info@castalla.org
Redes sociales