Seminari de la guerra de la independència a les terres de la Foia de Castalla

12-Septiembre-2013

El seminari, de caràcter gratuït, tindrà lloc entre el 27 i el 29 de setembre, i contarà amb la participació de diversos investigadors procedents, entre altres institucions, de les universitats d’Alacant, Complutense de Madrid i Saragossa. És el cas d’Emilio La Parra, Pedro Rújula, Emilio de Diego, José Luis Arcón i Lorenzo Hernández.

En el programa adjunt teniu més información i un enllaç a la butlleta d’inscripció per a participar. Aquesta es remetrà complimenteda al següent correu electrònic: patrimoniocultural@castalla.org -que també podeu utilitzar per a fer-nos arribar qualsevol dubte que tingueu. No deixau passa l’oportunitat de conèixer la nostra història!

Los comentarios están cerrados.

Agenda

Próximos eventos

  • No hay eventos
Contacto 96 656 08 10 info@castalla.org
Redes sociales