ALIMENTACIÓ I EXERCICI FÍSIC

23-Octubre-2013

Alimentació i exercici físic:

la salut en les nostres mans

 

«Hi ha malalties amb gran impacte per a la salut, com el càncer, els infarts l’osteoporosi, la diabetis, etc., en  què s’ha demostrat que els estils de vida que portem, fonamentalment l’abandonament de la Dieta Mediterrània, el sedentarisme i altres estils de vida com el tabaquisme, contribueixen de forma significativa.  La xarrada titolada: «Alimentació i exercici físic: la salut en les nostres mans», consta de dos parts: en una primera part s’explicaran els aspectes bàsics sobre la dieta mediterrània i l’exercici físic, i després s’analitzaran entre els alumnes i el personal del Centre de Salut Pública els diferents mites sobre l’alimentació (el pa engreixa?, és millor la fruita abans de les menjades?,…)»

 

XARRADA A CÀRREC DE

VANESA FENOLLAR VICEDO

TÈCNIC DE SALUT PÚBLICA

UNITAT DE PROMOCIÓ DE LA SALUT PÚBLICA D´ALCOI

CENTRE DE SALUT PÚBLICA D´ALCOI

 

DILLUNS 28 D´OCTUBRE A LES 19H

LLOC: CENTRE MUNICIPAL DE FORMACIÓ DE PERSONES ADULTES DE CASTALLA

C/ DR. FLÈMING, 52

 

 

ORGANITZA:

CENTRE MUNICIPAL DE FORMACIÓ DE PERSONES ADULTES DE CASTALLA

Los comentarios están cerrados.

Agenda

Próximos eventos

Contacto 96 656 08 10 info@castalla.org
Redes sociales