Alumnes de la Universitat d’Alacant visiten el Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla

11-Diciembre-2013

El passat divendres 29 de novembre, un grup d’uns 20 estudiants del Grau d’Història a la Universitat d’Alacant (UA), acompanyats pels professors Ignasi Grau Mira i Jesús Moratalla Jávega, es van apropar a Castalla per a conèixer, de primera mà, com es gestiona el Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla (CPCC).

Aquesta visita, realitzada dins de l’assignatura Patrimoni arqueològic i paisatge cultural, va permetre a l’alumnat saber com és la tasca que realitza el Servei Municipal de Patrimoni Cultural de Castalla (SMPC) des de l’any 2009 en aquesta important fita patrimonial.

Los comentarios están cerrados.

Agenda

Próximos eventos

Contacto 96 656 08 10 info@castalla.org
Redes sociales