Guia de visita de la flora i fauna del Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla

4-Febrero-2014

Bon dia!

Com ja sabeu, des de fa uns anys, a més de treballar en la recuperació social dels béns culturals que formen el Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla (CPCC); també s’ha prestat atenció a la vessant natural del mateix. En aquest sentit, la principal aportació que s’ha dut a terme ha sigut la realització d’un exhaustiu i complet inventari de la flora i fauna que, actualment, es troba al CPCC. Ara és el moment de donar un pas més en aquesta direcció. Per això, en col·laboració estreta amb la Regidoria de Medi Ambient –que finançarà aquesta actuació–; es realitzarà una guia de visita per a donar a conèixer, de manera senzilla i clara, quines són les principals espècies de flora i fauna que es troben al turó del castell. Així, totes les persones que s’aproximen al CPCC podran conèixer els seus valors culturals, però també mediambientals i/o naturals.

La publicació, que encara es troba en fase inicial, mantindrà les mateixes característiques que la guia de visita del Castell de Castalla: serà gratuïta; estarà disponible en format paper i digital; incorporarà codis QR; i serà interpretativa i fàcil d’utilitzar –tant per la seua grandària com per l’accessibilitat dels continguts. Aquests combinaran textos, plànols i fotografies –en molts casos inèdites–, que permetran conèixer el CPCC, els elements que el conformen, el seu procés de recuperació social i les característiques de les espècies de fauna i flora seleccionades per a formar part de la guia.

D’altra banda, recordeu que aquest divendres, 7 de febrer, es presentarà el llibre La Iglesia de Nuestra Señora de la Asunción de Castalla. Actuaciones patrimoniales 2005-2010. L’acte començarà a les 20:15 hores a l’Auditori de Castalla. Vos esperem!

Los comentarios están cerrados.

Agenda

Próximos eventos

Contacto 96 656 08 10 info@castalla.org
Redes sociales