Estellés i Valor, “De mà en mà” el pròxim 31 de gener a la Casa de Cultura de Castalla.

8-Enero-2015
Estellés i Valor, “De mà en mà” el pròxim 31 de gener a la Casa de Cultura de Castalla.

NIT D´ESTELLÉS A VALOR DE MÀ EN MÀ

Molts de vosaltres haureu sentit parlar de les Nit d’Estellés, en les que per tot el País Valencià es recita poesia, es sopa, es canta, es xarra, etc Una excusa tan vàlida com qualsevol altra per conviure amb Estellés i la seua poesia, amb la nostra cultura en resum.
Feia temps que volíem sumar-nos a aquesta iniciativa, i ara eixe moment ha aplegat. Amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, hem contractat l’actuació de l’espectacle “De mà en mà”, de Borja Penalba i Francesc Anyó, que està tenint molt d’èxit, amb una manera molt propera, agradable i musical d’acostar-nos a la poesia d’Estellés. Com no podia ser d’altra manera, els vam suggerir relacionar-ho amb Enric Valor i ells van acceptar encantats. L’espectacle serà gratuït, amb invitació, i a la Casa de Cultura; a les 19’30h.

Los comentarios están cerrados.

Agenda

Próximos eventos

Contacto 96 656 08 10 info@castalla.org
Redes sociales