Reunió informativa Consell de Participació Ciutadana

13-Octubre-2015

logo_def_castallaParticipa

Estimats ciutadans,

Fa dos anys es va constituir el Consell de Participació Ciutadana a la nostra localitat. Després de les Eleccions Municipals de 2015, un dels objectius de l’equip de govern és que l’esmentat Consell comence a treballar de nou, per a permetre que els ciutadans de Castalla puguen fer propostes i decidir sobre qüestions municipals que els afecten.

Amb aquesta finalitat es convoca a tota la ciutadania, associacions, col.lectius i Grups Polítics Municipals a una reunió informativa el proper dia 15 d’octubre a les 20 hores al saló d’actes de la Casa de Cultura, en la qual s’exposaran les línies generals de funcionament, composició i competències del Consell de Participació Ciutadana.

A la reunió assistirà Antonio Bernabeu Bernabeu, Alcalde de Castalla i Maite Gimeno Piña regidora de Participació Ciutadana.

Espere comptar amb la vostra assistència.
Una cordial salutació

 

L’ALCALDE-PRESIDENT
Antonio Bernabeu Bernabeu

Los comentarios están cerrados.

Agenda

Próximos eventos

  • No hay eventos
Contacto 96 656 08 10 info@castalla.org
Redes sociales