CREU ROJA GUARDONA LES ESCOLES INFANTILS NINOS PER LES SEUES ACCIONS CAP A LA SENSIBILITZACIÓ I IMPLANTACIÓ DE MESURES D’IGUALTAT

24-Octubre-2013

Ninos Gestió Educativa, Coop.V., gestora de 15 escoles infantils en tota la Comunitat Valenciana, ha estat guardonada per la Taula d’Igualtat de Creu Roja Alacant.

Catarroja (18/10/2013).- Ninos Gestió Educativa, Coop. V., ha estat guardonada en la IV Jornada de Sensibilització i Implantació de Mesures d’Igualtat d’Oportunitats entre Home i Dones, organitzada per Creu Roja Alacant, que ha tingut lloc este divendres 18 d’octubre. El guardó ha estat motivat pel Projecte Educatiu de les Escoles Infantils Ninos, la base del qual és la igualtat d’oportunitats entre sexes, a més de per la formació contínua del personal en matèria d’igualtat i per les accions de formació i sensibilització a les famílies.

En l’acte d’entrega, presidit per la directora general de Família i Dona de la Conselleria de Benestar Social, ens comentava Julia Gómez, directora de la cooperativa: «Des de Ninos treballem perquè tant les famílies usuàries de les nostres escoles com el nostre entorn siga conscient de la importància de l’educació i d’oferir-la d’una manera igualitària en oportunitats. Creiem en la força i el poder de l’educació i apostem des del treball diari, per ser nosaltres mateixes qui li donem dia a dia la gran importància que té».

Des de Ninos apostem per una formació i sensibilització contínua del nostre personal en matèria d’igualtat, amb l’objectiu de garantir d’una banda la utilització d’un llenguatge inclusiu i per una altra el desenvolupament d’accions positives per a contrarestar les realitats socials que eduquen de manera esbiaixada. «La utilització del llenguatge, la disposició de les aules, els materials utilitzats, les activitats plantejades i la seua manera de desplegar-les garanteixen en les escoles Ninos el ple desenvolupament de les competències de totes les xiquetes i els xiquets sense fer biaixos de gènere», afirma María Alcalá, directora pedagògica de les escoles.

Un dels nostres objectius permanents és formar i sensibilitzar en el dia a dia les famílies de les nostres escoles, per evitar desigualtats de gènere. Certament, és una labor delicada i complicada perquè les pressions externes (mitjans de comunicació, pressions de consum, etc.) a vegades fan difícil veure els perills futurs d’una educació en desigualtat.

Este reconeixement és un gran al·licient per a la labor que realitzem i l’interés que li posem, per a formar perfils que conformaran una societat futura millor.

Los comentarios están cerrados.

Agenda

Próximos eventos

  • No hay eventos
Contacto 96 656 08 10 info@castalla.org
Redes sociales