Actes 9 d’Octubre

26-Octubre-2013

L’Ajuntament de Castalla va organitzar diversos actes per a commemorar el Dia de la Comunitat Valenciana, els quals es van celebrar en el Parc Municipal i la Casa de Cultura.

Així, el passat 9 d’octubre, a partir de les 10,30 del matí, en el Parc va haver-hi tallers, unflables i altres activitats per als més menuts de la casa. A les 13 hores va tindre lloc, en la Casa de Cultura, l’entrega d’un guardó a l’associació guanyadora del IV Premi 9 d’Octubre amb el que cada any es vol premiar la labor duta a terme per les distintes associacions de Castalla de qualsevol àmbit; social, esportiu, mediambiental, etc. i que enguany va recaure en ‘Cáritas Parroquial’.

A més de l’entrega del Premi, el programa d’actes incloïa, una cercavila i un concert de música tradicional valenciana a càrrec del grup El Sogall, un Ple Municipal Extraordinari i una Monumental Paella gegant per a tots els assistents.

Los comentarios están cerrados.

Agenda

Próximos eventos

Contacto 96 656 08 10 info@castalla.org
Redes sociales